top of page

Tilitoimisto Nordac, Helsinki. +358 20 008 909, info@nordac.fi

KIRJANPITÄJÄ, TERVETULOA JOUKKOOMME

Olemme muuttaneet uusiin avariin toimitiloihin Helsingin Annankadulla. Haemme kasvavaan joukkoomme sinua, kirjanpidon osaaja.

 

Tehtävässä vastaat omien nimettyjen asiakasyritysten taloushallinnosta muun tiimin tukemana. Työssä korostuu asiakasyritysten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista huolehtiminen sekä muut päivittäiset talousasioiden tehtävät. Meillä saat muun henkilöstön tuen, etkä koskaan jää yksin tehtäviesi kanssa. Asiakasyritysten osalta huomioimme kokemuksesi.

 

Työntekijämme pystyvät vaikuttamaan asiakkaidemme prosessien kehittämiseen ja osana työyhteisöä huomioimme mielipiteesi myös Nordacin kehityksessä. Käytössämme on useita taloushallinnon ohjelmistoja kuten Fennoa, Procountor, Fivaldi ja Nova.

 

Tuemme ammattitaitoasi koulutuksilla ja kasvavana organisaationa pystymme tarjoamaan erilaisia työtehtäviä. Saat työsuhde-etuna mm. lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

 

Voit työskennellä valintasi mukaan Annankadun toimistossamme Helsingin ydinkeskustassa tai Malmilla, sekä myös joustavasti etänä.

 

Lähetä hakemuksesi oheisella lomakkeella pikaisesti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

bottom of page